Gulvarbejde​ og gulvbelægning udføres

Gulvet er en af de facetter i dit hjem, der er mest udsat for slitage. Et kedeligt og mat gulv, kan gøre et helt rum trist at se på. En gulvbelægning er din mulighed for at gøre et slidt gulv flot igen. Med en gulvbelægning kan du vælge at få lagt et gulv, som det du havde før, men du kan også vælge en helt ny type gulv og derved give rummet et nyt indtryk.

Inden du vælger et nyt gulv, er det derfor vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilket æstetiske udtryk, samt hvor følsomt et gulv, du vil have. Alle disse overvejelser spiller en vigtig rolle i valget af det endelige gulv.

Hos Søren Søm har vi stor erfaring med gulvbelægning, og vi er din garant for et professionelt samarbejde og kvalitet af udført arbejde. Vi giver gerne gode råd og vejledning i valget af gulv, så du vælger det rigtige gulv til lige netop dit behov og din smag.

Lægning af alle gulvtyper

Igennem årene har vi hos Søren Søm lagt mange forskellige typer af gulve, og vi har mødt samt løst mange forskellige udfordringer i forbindelse med gulvlægningen. Derfor kan vi i dag bryste os af at kunne hjælpe med belægning af mange gulvtyper. Vi kan hjælp med lægning af:

  • ​Flydende parketgulv
  • Massivt træ- og laminatgulv
  • Renovering af dit nuværende gulv

I forbindelse med gulvlægningen tilbyder vi også diverse former for lydisolering i gulvet samt gulvarme, hvis ​du ønsker dette.

Ring for en snak om nyt gulv

Vi står altid klar til en snak omkring dit nye gulv. Du kan altid ringe på telefon 60 19 21 15 eller sende os en e-mail på kontakt@soerensoem.dk​.

Vi hjælper hovedsageligt kunder i områderne i og omkring Aulum, kibæk, Lind, Videbæk & Vildbjerg.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt