Tagrenovering eller nyt tag nær Herning

Alle hjem fortjener et godt nyt tag

Det danske vejr er hårdt ved dit tag. Vind, regn og sne år efter år, sætter i sidste ende sit præg. Derfor vil du på et tidspunkt opleve, at det er nødvendigt med en tagrenovering eller et helt nyt tag.

Hos Søren Søm fra Lind nær Herning, leverer vi flotte og langtidsholdbare løsninger til vores kunders tagproblemer i form af renoveringer af deres nuværende tag eller lægning af et helt nyt.

Vi står for dit nye tag og din tagrenovering

Hvis du har brug for nogle stærke og kompetente hænder til at udføre din tagrenovering eller lave dit nye tag, står vi klar. Vi er aldrig tilfredse, før vores kunder er, og derfor vil vores samarbejde med dig være vores fokuspunkt i forbindelse med en tagrenovering.​

Vi sørger for at rådgive vores kunder omkring materialer og finde frem til de bedste tagsten til den enkelte, så vi sammen når frem til den bedst mulige tagrenovering.

For det almene øje, er det svært at vurdere, om en renovering af ens tag, er tilstrækkelig, eller om der er brug for et helt nyt tag. Med vores fagkyndige øjne, vurderer vi hurtigt, om der er behov for et helt nyt tag eller blot en renovering af det nuværende tag.

Uanset om det er et nyt tag eller en tagrenovering, har vi som samarbejdspartner fokus på detaljen, og vi går op i at levere et godt, solidt stykke arbejde, som holder i mange år frem.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi tør godt sige, at vores arbejde er godt udført – vi er nemlig stolte af vores fag og er ikke tilfredse, før vores kunder er det. Vi har kunder i hele området fra Ringkøbing til Herning og Silkeborg og kører i sær omkring Aulum, Kibæk, Lind, Videbæk & Vildbjerg​

Har du brug for en veludført tagrenovering eller et perfekt nyt tag, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon​ (+45) 60 19 21 15​ eller mail​ kontakt@soerensoem.dk.