Til- og ombygning

Få et nyt hjem med en tilbygning eller ombygning

Er pladsen trang i boligen, eller ønsker du at udnytte pladsen bedre? Så er en tilbygning eller ombygning af din bolig en ideel løsning. Hos Søren Søm kan vi blandt andet hjælpe med til- og ombygninger til stue, udestue, flere etager og andre modificeringer. En ombygning kan også være i form af etablering af værelser i kælderen eller på loftet. Kræver projektet nye vinduer og døre eller nyt tag, hjælper vi også med dette.

Erfaren tømrer i Herning

Søren Søm er din kvalitetsbevidste tømrer i Herning, når du skal have lavet tilbygning eller ombygning. Med vores 12 års erfaring har vi stået for mange former for til- og ombygninger, så vi har stort kendskab inden for dette område og kan tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til dine behov.

Vi står gerne for totalentreprisen, og har du brug for hjælp til design, har vi nogle samarbejdspartnere, der kan hjælpe med det. Vi vejleder også gerne om, hvordan du søger tilladelse ved kommunen.

Skal vi stå for din til- eller ombygning?

Kontakt os på telefon 60 19 21 15 eller mail kontakt@soerensoem.dk og få et uforpligtende tilbud på tilbygning eller ombygning.