Læhegn

Læhegn der passer til dine ønsker

​Har du problemer med nysgerrige blikke, eller mangler du læ, når det blæser? Så har du måske gavn af et læhegn. Hos Søren Søm er vi eksperter i at rådgive om og opsætte læhegn, der passer til dine specifikke behov.

Få mere ud af din have med et læhegn

Et læhegn er ofte en god løsning for eksempelvis nybyggere, hvor hækken endnu ikke er høj nok til at skærme. Med et læhegn får du mere ud af din have, da du får beskyttelse for vinden, mens dit privatliv sikres ved at afskærme dig fra naboen og eventuelle forbipasserende. Dette betyder, at du kan nyde dit ophold i haven, hvilket på mange måder er det, den er til for.​

Kvalitet fra start til slut

Når du bestiller et hegn for os, bliver der taget hånd om din udfordring fra start til slut. Vi indleder med en dialog med dig, således vi bliver enige om dit behov, og vi har masser af gode ideer. Vi opsætter alle typer af hegn, så tøv ikke med at spørge, hvis du har et ønske ud over det sædvanlige. Vi leverer både læhegn, der er vedligeholdelsesfrie og i træbeklædning.

Kunne du tænke dig et læhegn i højeste kvalitet? Tag fat i os i dag via telefon (+45) 60 19 21 15 til en god snak om din opgave.