Haveskure

Få mere plads i hjemmet

Et haveskur er næsten uundværligt, hvis man har en have og gerne vil have nem adgang til haveredskaber og maskiner. Mange opbevarer deres havemøbler, maskiner og redskaber i hjemmet, carporten eller på loftet. Med et haveskur får du både mere plads i hjemmet, og du har alle dine redskaber lige ved hånden, når du har brug for det. Vi står også klar til at hjælpe med, hvordan du søger tilladelse ved kommunen.

Skræddersyede haveskure

Når du skal have bygget et haveskur, er der mange beslutninger at tage angående størrelse, materialevalg, udførelse, funktionalitet og placering. Det kan være svært at navigere rundt i, hvad du skal vælge og hvorfor. Hos Søren Søm laver vi haveskure i forskellige træsorter og tilbyder skræddersyede løsninger, så du får det haveskur, der passer til dine behov. Vi har stor ekspertise på området, og vi rådgiver og vejleder, så du får et haveskur, der lever op til dine forventninger.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os og hør mere, hvis vi skal bygge dit haveskur. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud og en snak om, hvad vi kan gøre for netop dig. Send en mail til kontakt@soerensoem.dk eller ring til os på 60 19 21 15.