Træterrasser

Nyt liv til haven

Går du med drømmen om en træterrasse? Så er du kommet til det rette sted. Hos Søren Søm har vi stor erfaring med at bygge træterrasser i hårdt træ, trykimprægneret træ og komposit træ. En træterrasse giver nyt liv til haven og indbyder blandt andet til udeliv, solbadning og udehygge på lune sommeraftener. Da en træterrasse skaber en udvendig forlængelse af huset, har mange gavn af den hele året. Ønsker du at bruge din terrasse lidt længere, laver vi også overdækkede terrasser, så du kan forlænge sommeren.

Træterrasse efter dine ønsker

Der er mange muligheder, når du skal have lagt en træterrasse. Med det store valg blandt trætyper og mønstre kan du sætte dit personlige præg på din træterrasse efter dine ønsker og behov. Med mange års erfaring kan vi lave træterrasser i forskelligt træ, både i jordhøjde og hævet. Hos Søren Søm laver vi træterrasser i forskellige træsorter såsom hårdt træ, trykimprægneret træ og komposit træ.

Som professionel tømrer deler vi også gerne ud af vores erfaring og viden, når du skal have lavet træterrasse. Vi har nogle samarbejdspartnere, som kan hjælpe med at tegne, hvis du har brug for hjælp til design.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din træterrasse? Så kontakt os på telefon 60 19 21 15 eller mail kontakt@soerensoem.dk.